رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

انگلیس: روسیه یک سوم نیروهایش را در اوکراین از دست داده است

انگلیس: روسیه یک سوم نیروهایش را در اوکراین از دست داده است ارتش انگلیس مدعی شده روسیه احتمالاً حدود یک سوم از نیروهای زمینی خود را در اوکراین از دست داده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۶ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 15
کد خبر: ۱۳۳۷۰۳

به گزارش راهبد معاصر اطلاعات ارتش انگلیس امروز (یکشنبه) اعلام کرد که روسیه احتمالاً حدود یک سوم از نیروهای زمینی خود را که در اوکراین مستقر کرده، از دست داده و عملیات این کشور در منطقه دونباس هم شتاب خود را از دست داده و به طور قابل توجهی از برنامه عقب است.

وزارت دفاع انگلیس در توییتر نوشت: علی‌رغم پیشروی‌های کوچک اولیه، روسیه نتوانسته در ماه گذشته به دستاوردهای ارضی قابل توجهی دست یابد و در عین حال همچنان دچار سطوح بالایی از فرسایش است. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، این وزارتخانه افزود بعید است روسیه در ۳۰ روز آینده میزان پیشروی خود را به طرز چشمگیری افزایش دهد.

طبق این گزارش، یک ضد حمله اوکراینی در نزدیکی شهر «ایزیوم» تحت کنترل روسیه در جریان است، اگرچه ارتش اوکراین روز یکشنبه گزارش داد که نیروهای روسیه در حال پیشروی در نقاط دیگری در منطقه دونباس، صحنه اصلی جنگ در ماه گذشته هستند. 

پیش از این، «لیز تراس» وزیر امور خارجه انگلیس در اظهاراتی مدعی شد اگر روسیه بتواند ناحیه دونباس را تحت کنترل درآورد، به باقی این کشور نیز چشم خواهد داشت. این وزیر انگلیسی در یادداشتی در روزنامه «اکسپرس» نوشت، تلاش سربازان اوکراینی و کمک‌های کشورهای غربی به اوکراین موجب شد روس‌ها نتوانند کی‌یف را تصرف کنند اما «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه همچنان خواهان تصرف اوکراین است.

روسیه در تاریخ ۲۴ فوریه (پنجم اسفند ماه) به درخواست کمک جمهوری‌های دونباس لوهانسک و دونتسک برای دفاع در مقابل حملات اوکراین، عملیات نظامی خود را در اوکراین آغاز کرد و هدف آن‌ را محافظت از افرادی عنوان کرد که برای مدت هشت سال در معرض قلدری و نسل‌کشی رژیم کی‌یف بوده‌اند.

در حالی درگیری‌ها در اوکراین ادامه دارد که کشورهای غربی به ویژه ایالات متحده آمریکا با عرضه تسلیحات سنگین و تشدید تحریم‌ها علیه روسیه، به آن دامن می‌زنند. آمریکا و انگلیس پیشتاز کشورهای تحریک‌کننده اوکراین برای ادامه جنگ با روسیه هستند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار